Moč vitamina C je izjemna. Koža vam bo hvaležna!

Preberi več...

IMATE TEŽAVE S SUHIMI IN RAZPOKANIMI STOPALI?

Preberi več...

Vein Tonic – proti oteklim in utrujenim nogam

Preberi več...

Body Hisiris, zaveznik vaše kože. Preprečuje nastanek folikulitisa, vraščanje dlačic, vnetja kože, neguje in vlaži

Preberi več...

Dostavna služba

GLS Slovenija

Stroški dostave

4,5 € po celotni Sloveniji

Brezplačna dostava

nakup nad 59 €

Kontakt

041 615 797

Znanstvene raziskave in kozmetične inovacije

Prejemnik nagrade grazia beauty awards 2021 v kategoriji “nega telesa”!!!

PREJEMNIK NAGRADE GRAZIA BEAUTY AWARDS 2021 V KATEGORIJI “NEGA TELESA”!!!

Naše formulacije
V podjetju Histomer se znanstvene raziskave rastlinskih matičnih celic in dermatološke izkušnje popolnoma povežejo, da bi ustvarili izjemne izdelke, namenjene zdravju in lepoti vaše kože. Zahvaljujoč regeneracijskim lastnostim določenih rastlinskih matičnih celic in izjemno visoki pozornosti, namenjeni občutljivi koži, je Histomer danes idealen partner za uspešno obvladovanje vseh kožnih pomanjkljivosti, tudi tistih najbolj problematičnih.

Longoelia d.o.o. je z linijo HISTOMER idealen partner za tiste strokovnjake s področja estetike, ki želijo biti v koraku z zadnjimi tretmaji, iščejo varne izdelke neoporečne kakovosti in zahtevajo obširno dokumentacijo ter usposabljanje, kako izdelke najbolje uporabljati.
Vsako leto predlagamo nove, večkrat inovativne rešitve poleg programov/paketov, s katerimi ohranite zvestobo svojih končnih strank, jim ponudite možnost preizkusiti izdelke celotne ponudbe ali jim predstavite mikavne predloge za božična darila ali poletje.

Vabimo Vas, da se o kakovosti in široki paleti izdelkov linije Histomer prepričate sami. Verjamemo, da boste z njimi popolnoma zadovoljni.

Priporočamo!