Histomer - Več za vašo kožo

Se ne morate znebiti aken? Je aknasta koža za vas problem? Ste trdno odločeni za boj proti aknam?

Akne, domači tretma proti aknam

So akne za vas problem?

Poleg estetskega vpliva ta bolezen pogosto povzroča psihične in čustvene težave, ki jih ne gre spregledati. Po nedavni ameriški raziskavi so glavne psihološke posledice aken: sramežljivost in pomanjkanje samozavesti (71 %), težave v romantičnih odnosih (43 %), težave pri sklepanju novih prijateljev (24 %), težave v šoli ( 21 %) in tudi težave pri iskanju zaposlitve (7 %).

Akne so ena najpogostejših kožnih bolezni: prizadenejo skoraj devet od desetih najstnikov, pa tudi več odraslih in v nekaterih primerih celo majhne otroke. Gre za motnjo, ki prizadene lojne mešičke, torej lasne mešičke z velikimi žlezami lojnicami, na primer na obrazu in zgornjem delu trupa (kjer se pojavijo mozolji).

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI? NEKAJ NASVETOV ZA BOJ Z AKNAMI: Preberi več

Za vas imamo rešitev…


HISTOMER: Akne, domači tretma proti aknam


Da bi bili bližje našim strankam, smo se odločili, da Vam omogočimo nekatere izdelke za dom na voljo prek našega e-trgovine, ne da bi morali iti v kozmetični center. Komplet 2 izdelkov proti aknam.

Linija Formula 201 Green Age komplet proti aknam uporablja posebno kombinacijo antibakterijskih, antiseboreičnih, dermo-čistilnih principov in izjemne prisotnosti meristematskih celic za boj proti nagnjenosti k aknam v vseh njenih oblikah.

Čistilna pena za obraz za aknasto kožo ter krema za obraz za aknasto kožo.

Blage do zmerne akne se izboljšajo ali izginejo v 4-6 tednih z uporabo Histomer krem, gelov in čistil.
Za nasvete in pomoč, nas lahko tudi kontaktirate: KLIKNI TUKAJ ZA POMOČ

Izdelki proti aknam

Komplet 2 izdelkov proti aknam.
Čistilna pena za obraz za aknasto kožo ter krema za obraz za aknasto kožo.