Histomer - Več za vašo kožo

Bio HLS je nova linija za biostimulacijo kože

Rešuje problematiko gubic, izsušene kože, izgubo elastičnosti in čvrstosti.

Namenjeno ženskam od 40 do 65 leta.
Linija temelji na naravnih kompleksih v kombinaciji z visoko koncentracijo rastlinskih matičnih celic.

Krema proti gubam, Histomer Bio HLS

Si želite pomladiti in popolnoma regenerirati kožo na obrazu in dekolteju?

Histomer Bio HLS je pravi odgovor.
Klinični testi so pokazali veliko učinkovitost pri zmanjševanju najglobljih gub, močno elastično in tonično delovanje ter izjemen lifting učinek, takojšen in obstojen.

Danes je zahvaljujoč Histomer Bio HLS mogoče s takoj vidno učinkovitostjo zdraviti: gube, lise, izsušen obraz, izgubo elastičnosti, čvrstosti in sijaja. Močni biološki kompleksi in visoke koncentracije izvornih rastlinskih celic delujejo na posledice hormonskih pomanjkljivosti (pred in perimenopavza) in poškodbe zaradi fotostaranja (sonce, način življenja, stres, prehranjevalne navade).

Zahvaljujoč tem formulam HISTOMER BIO HLS
• ZMANJŠUJE vidnost gub – 72%
• POVEČA čvrstost kože + 75,5%
• USTVARI takojšen lifting učinek + 75,5%


Histomer Bio HLS je nova linija za biostimulacijo kože, ki se zgleduje po najsodobnejših formulah estetske medicine in temelji na 3 različnih bioloških kompleksih z zelo visoko zmogljivostjo za intradermalno penetracijo, prilagojeno ženskam, starim od 45 do 65 let in na visokih koncentracijah matičnih celic gardenije in metuljnika.

1 – Bio HLS Vital Complex je naraven kompleks proti staranju kože, primeren za ženske, katere so še vedno mlade, od 45-55 let. Sestavljen je iz aktivnih sestavin, ki delujejo globoko stimulativno in močno povečajo tvorbo hialuronske kisline in kolagenskih vlaken v retikularnem in papilarnem dermisu. Sestavljen je iz ekskluzivne kombinacije glukuronske kisline, silimarina, vitamina E, karnozina in ekstrakta Anogeissus Leiocarpa.

2 – Bio-HLS Supreme Complex je naraven anti age compleks primeren za ženske od 55 – 65 let. Deluje globoko dermalno stimulativno in močno poveča stimulacijo hialuronske kisline, elastina in kolagena v papilarni dermisu in v dermalno-epidermalnem stiku. Sestavljen je iz ekskluzivne kombinacije vitamina C, ekstrakta Manilkara Multinervis, karnozina, elagične kisline, glukuronske kisline, silimarina in ekstrakta Anogeissus Leiocarpa.

3 – Botox-Aloe Concentrate je koncentrat aktivnih sestavin z izjemnim takojšnjim lifting učinkom. Prav tako, popravi obstoječo škodo, tako, da so gube in temni madeži manj vidni. Izjemno visoko in močno botoksu podobno delovanje. Posebna kombinacija Aloe z bio peptidi (Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18).