Histomer - Več za vašo kožo

Dostava in načini plačila

1. Namen
Pravilnik o zasebnosti (v nadaljevanju: Pravilnik) je sprejet z namenom seznanitve uporabnikov s pravnimi podlagami, z vrstami in nameni uporabe osebnih podatkov ter pravicami posameznikov na področju varstva osebnih podatkov, ki jih podjetju Longoelia d.o.o. posreduje posameznik.
Ta Pravilnik o zasebnosti skupaj z vsemi veljavnimi pogoji o uporabi spletnega mesta in politiki piškotkov določa, kako družba Longoelia d.o.o. uporablja osebne podatke, ki jih podjetje zbere od posameznega uporabnika preko spleta, prav tako pa velja tudi za osebne podatke, posredovane družbi Longoelia d.o.o. z alternativnimi sredstvi, kot so telefon, e-pošta ali druga korespondenca.
Osebni podatki, ki so podjetju posredovani so uporabljeni in obravnavani le za namen, zaradi katerega so bili zbrani. Z osebnimi podatki podjetje upravlja z največjo skrbnostjo, upoštevajoč veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obravnave.
Podjetje zagotavlja, da izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe na tak način, da obdelava osebnih podatkov izpolnjuje vse zahteve po predpisih o varstvu osebnih podatkov in zagotavlja tudi varstvo pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki ter da pri obdelavi osebnih podatkov ravna v skladu z veljavno zakonodajo.
Hkrati ta Pravilnik o zasebnosti dodatno pojasnjuje soglasje, ki ga posameznik poda za obdelavo osebnih podatkov.
V Pravilniku o zasebnosti so skladno z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: “Splošna uredba o varstvu podatkov”), zajete naslednje informacije:
kontaktne informacije podjetja,
nameni, pravne podlage in opredelitve vrste obdelave različnih vrst osebnih podatkov posameznikov,
čas hrambe posameznih vrst osebnih podatkov,
pravice posameznikov v zvezi z obdelavo osebnih podatkov.
Zaradi zagotavljanja varnosti osebnih podatkov je upravljalec sprejel


Dostava


Pogodbeni partner za dostavo pošiljk prodajalca Longoelia d.o.o. je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.


Način in strošek dostave in obdelave naročila:
Za nas pakete dostavlja GLS, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete v dogovoru z dostavno službo.


Artikli, naročeni na spletni strani histomer.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Izdelek je odpremljen običajno naslednji dan po prejetem plačilu.


Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni odpreme.


Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici na Longoelia d.o.o., Cesta v Ograde 14, 6210 Sežana.


Strošek dostave:
Stroški dostave po veljavnem ceniku GLS.
Če se odločite za gotovinsko plačilo ob prevzemu in vam dostavljavec GLS želi dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, ste je dolžni plačati. Pri plačilu po predračunu, se izognete plačilu provizije dostavljavcu.


Dobavni roki:
O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.


Načini plačila


Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
– z nakazilom na račun
IBAN SI56 6100 0001 3923 048
Naslov: Longoelia d.o.o., Cesta v Ograde 14, 6210 Sežana, Slovenija
SWIFT (BIC): HDELSI22
Ime banke: DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA


Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.


– plačilo po povzetju


– plačilo s kreditno kartico preko stripe plačilne platforme (https://stripe.com/en-si)

close

5€

izkoristi ugodnejši nakup 🎁

Prijavi se in prejmi bon za 5€ ter vse ugodnosti in ponudbe katere ponuja naša trgovina!

Pravilnik o zasebnosti *