Histomer - Več za vašo kožo

Zanesite se na Histomer EYE LIFE: zlato za vaše oči!

Za sijočo in svetlečo kožo okoli oči

Krema za zmanjšanje podočnjakov, zmanjšanje gub in posvetlitev kože okoli oči.

EYE LIFE krama za kožo okoli oči

SE SPRAŠUJEŠ, KAKO ODPRAVITI PODOČNJAKE IN TEMNE KOLOBARJE?

Veliko ljudi se sprašuje, kje so vzroki. Vedeti morate, da če je očesna kontura vidna šele, ko se zbudite, je to težava povezana z limfno mikrocirkulacijo med spanjem. Če pa je konstantna, pomeni, da se nabira voda ali se koža izgublja na elastičnosti oz. se poveša.

Vendar pa obstajajo tudi drugi vzroki, ki prispevajo k staranju kože okoli oči poleg pomanjkanja hidracije. Ti vzroki, vključno s stresom in pomanjkanjem spanja, so glavni krivci za gube okoli oči, pa tudi za podočnjake in temne kolobarje.

Če potrebujete pametnejšo in hitrejšo rešitev, s trajnim in takojšnjim učinkom, berite dalje …

Če želite imeti sijočo in svetlečo kožo okoli oči, morate začeti s tem, da predelu, ki ga želite tretirati, posvetite prilagojeno lepotno rutino. Začnite s temeljitim čiščenjem obraza. Vedno vas želimo spomniti, da morate vsak večer odstraniti ličila s posebnimi izdelki, ki morajo biti vedno bolj občutljivi od tistih, ki se uporabljajo za preostali del obraza.

In potem … zanesite se na Histomer EYE LIFE krama za kožo okoli oči: zlato za vaše oči!


Kontura oči je občutljivo področje, ki je nenehno izpostavljeno gibom obrazne mimike, zunanjim agresijam in čustvenemu stresu. Za razbremenitev povrhnjice tega predela je Histomer ustvaril EYE LIFE, popolno rešitev proti gubam, temnim kolobarjem in podočnjakom.

Ekskluzivna formula vsebuje zelo visoko koncentracijo čistega koloidnega zlata v kompleksu z bio-peptidi, zelo učinkovito za:
• ZMANJŠANJE PODOČNJAKOV
• POSVETLITEV TEMNIH KOLOBARJEV
• ZMANJŠANJE GUB


Priporočamo uporabo dveh izjemnih produktov: Golden Code kremo + Maska za oči Golden Code za svetleč pogled!