Histomer - Več za vašo kožo

Znanstvene raziskave, strast in edinstvene izkušnje

PREJEMNIK NAGRADE GRAZIA BEAUTY AWARDS 2021 V KATEGORIJI “NEGA TELESA”!!!

Kozmetični izdelki
HISTOMER je idealen partner za tiste, ki želijo biti v koraku z zadnjimi tretmaji, iščejo varne, kakovostne in neoporečne izdelke z dokumentacijo ter usposabljanje, kako izdelke najbolje uporabljati.

V podjetju Histomer se znanstvene raziskave rastlinskih matičnih celic in dermatološke izkušnje popolnoma povežejo, da bi ustvarili izjemne izdelke, namenjene zdravju in lepoti vaše kože. Zahvaljujoč regeneracijskim lastnostim določenih rastlinskih matičnih celic in izjemno visoki pozornosti, namenjeni občutljivi koži, je Histomer danes idealen partner za uspešno obvladovanje vseh kožnih pomanjkljivosti, tudi tistih najbolj problematičnih.

Vsako leto predlagamo nove, večkrat inovativne rešitve poleg programov/paketov, s katerimi ohranite zvestobo svojih končnih strank, jim ponudite možnost preizkusiti izdelke celotne ponudbe ali jim predstavite mikavne predloge za božična darila ali poletje.

Vabimo Vas, da se o kakovosti in široki paleti izdelkov linije Histomer prepričate sami. Verjamemo, da boste z njimi popolnoma zadovoljni.
Trgovina Histomer PREJEMNIK NAGRADE GRAZIA BEAUTY AWARDS 2021 V KATEGORIJI “NEGA TELESA”!!!