Histomer - Več za vašo kožo

HYDRAX4 za lepši, mlajši in popolnoma hidriran obraz

Izdelki za intenzivno in dolgotrajno hidracijo

Krema deluje istočasno na vse plasti povrhnjice in zagotavlja globoko in obstojno vlaženje.

Hydrax4_HISTOMER

JE VAŠA KOŽA VSE BOLJ SUHA IN OBČUTLJIVA?

Linija HISTOMER HYDRAX4 predstavlja pravo revolucijo v negi hidracije obraza. HYDRAX4 deluje istočasno na vse plasti povrhnjice in zagotavlja vlaženje: resnično, globoko in obstojno.

Za popolno nego kože potrebujete nekaj močnega.
Podobno kot takrat, ko na koncu dolgega maratona pridete utrujeni in dehidrirani na cilj, se mora tudi naša koža po vročih sončnih poletnih dneh, napolniti z vodo in hidracijo.
Kar je bistvenega pomena za zdravo soočanje z jesenjo, hladnim vremenom in temperaturnimi spremembami.

Ko je koža žejna, je zelo pomembno, da ji damo pravo pijačo. Pogosto pa se najobičajnejši vlažilni tretmaji ustavijo na površini, ne da bi koži dali tisto, kar najbolj potrebuje. Nekako tako, kot če bi si zmočili ustnice, ko ste zelo žejni. Iluzija, ki drago stane. Koža se tako hitreje stara, postaja vse bolj suha in občutljiva.

LEPOTA JE SINONIM ZA HIDRACIJO.
Voda je vitalni element in tudi skrivnost lepote vsake ženske. Popolnoma navlažena koža je prvo pravilo za povečanje svetlosti, tonusa in ohranjanje mladosti dolgo časa.
Ko pride čas za resno hidracijo vaše kože, pa naj bo mlada ali zrela, nečista, zelo suha ali občutljiva, izberite nego HISTOMER HYDRAX4, za popolno hidracijo in za lepši, mlajši in popolnoma hidriran obraz.

Skrivnost popolno hidrirane kože je v povečanju količine vode v globljih plasteh povrhnjice.
Več vode ostane v globini, bolj bo naša koža hidrirana. HydraX4 deluje globinsko s krepitvijo fizioloških mehanizmov, odgovornih za zagotavljanje popolnega vodnega ravnovesja.
Klinične študije, izvedene na profesionalnem tretmaju HydraX4, kažejo povprečno povečanje navlaženosti kože za +48% že po 1 tretmaju, medtem ko se transepidermalna izguba vode zmanjša za -25%. Resnično senzacionalen rezultat.

– Poleg tega 100 % prostovoljcev zaznava povečanje hidracije
– 100% cenijo vidno izboljšanje kože
– 100 % prostovoljcev bi ponovno kupilo tretma pri svoji kozmetičarki

HYdraX4 je nega obraza:
• SUPER VLAŽILNA
• SUPER HRANILNA
• POSVETLITVENA
• ČISTILNA

HydraX4 je oblikovana za nego mešane, mastne ali nečiste kože ter zrele, suhe in občutljive kože.
Obdajajoče teksture, vznemirljiva senzoričnost, klinično testirana učinkovitost naredijo HydraX4 pravo revolucionarno novost teh mesecev.