Histomer - Več za vašo kožo

Nega nog - Domači tretma za nego stopal in nohtov

Izdelki za nego stopal in nohtov

NOVA metoda za nego stopal in nohtov.

Nega nog

IMATE TEŽAVE S SUHIMI IN RAZPOKANIMI STOPALI?

Ekskluzivna formula na osnovi Akbasterola-77, Uree v koncentraciji 10% in Pantenola. Namenjen je mehčanju kože stopal in v boju proti prekomerni suhosti, zmanjšanju zadebelitve kože in hrapavosti pet.

NOVA METODA: Nega nog, krema in balzam za nego stopal in nohtov


Metoda doctor baxter podosystem omogoča domačo nego s specifičnimi izdelki, zasnovanimi za različne potrebe stopal in nohtov.

UČINKOVITA, NARAVNA, VARNA
– PRIMERNA ZA SANACIJO
– OTIŠČANCEV IN RAGAD
– OBČUTLJIVEGA STOPALA
– DIABETIČNEGA STOPALA
– NOHTOV

FORMULE TEMELJIJO NA POSEBNEM PATENTU: AKBASTEROL-77
AKBASTEROL-77 je sinergijska kombinacija dveh naravnih učinkovin: Keto acetilat bosvelijske kisline (AKBA), pridobljen iz smole KADILNE BOSVELIJE in rastlinskih sterolov, pridobljenih iz semen REPE.
KBASTEROL-77 deluje tako, da uravnava presnovo celic in pomaga pri delovanju drugih specifičnih učinkovin pri negi stopal (otiščanci in razpoke, vnetja, macerativna stanja, prekomerno potenje) in nohtov (zadebelitev nohtne posteljice, porumenelost, luščenje itd.).
KADILNA BOSVELIJA
Kadilna bosvelija je majhno drevo, ki raste v sušnih predelih Indije in severne Afrike. Iz njegove smole dobimo ultra prečiščen ekstrakt, imenovan AKBA (Keto kislina kadilne bosvelije) z močnimi protivnetnimi, antibakterijskimi in zdravilnimi lastnostmi.
REPA
Repa je zelnata rastlina, ki jo gojijo za pridobivanje olja, ki ga vsebujejo semena. Steroli iz olja repe so pokazali močno sinergijsko delovanje z aktivnimi sestavinami kadilne bosvelije in je predmet posebnega mednarodnega patenta.

Za nasvete in pomoč, nas lahko tudi kontaktirate: KLIKNI TUKAJ ZA POMOČ


Pri naročilu v vrednosti nad 59 € Vam izdelke odpošljemo brez poštnine.