Histomer - Več za vašo kožo

Zaščita pred soncem: Anticelulitna krema za sončenje SPF15 ali SPF30 - 200 ml

Izdelki za zaščito pred soncem

Krema, ki nas učinkovito ščiti pred škodljivim sončnim sevanjem. HISTAN JE NAJBOLJŠA IZBIRA!

Zaščita pred soncem

ALI STE KDAJ POMISLILI NA BOJ PROTI CELULITU, MED LEŽANJEM IN SONČENJEM NA PLAŽI?

Sončenje je poleti mnogim v veselje. V gorah, predvsem pa na morju, uživanje v sončnih žarkih sprošča telo. Kaj pa, če bi bilo hkrati to dobro tudi za VAŠO POSTAVO?

Po dolgi mrzli zimi, polni dela, obveznostih, dežja in stresa, kaj je lepšega kot ležati na soncu in vas božajo njegovi prijetni žarki? Kot vsi vemo, je najpomembneje, da se izognemo najbolj vročim uram in nanesemo kremo za sončenje, ki najbolj ustreza vašemu tipu kože, preden se izpostavimo soncu, saj nekatera sevanja pospešujejo staranje kože.

Mnogi ne vedo, da lahko s soncem izgubite težo! Pravzaprav je bilo nedavno odkrito, da lahko sončni žarki ponovno aktivirajo metabolizem in raztopijo lokalizirano maščobo. Ne glede na starost, ure športne aktivnosti ali kalorični vnos osebe, lahko zgodaj zjutraj vstajanje in prijeten sprehod ob sončni toploti zmanjša indeks maščobne mase za 20%. Ne samo s poletnim soncem, ampak tudi pozimi!

Zakaj vam sonce pomaga pri izgubi teže?

Vzhajanje in zahajanje sonca imata pomembno vlogo pri uravnavanju presnove, saj vplivata na kopičenje telesne maščobe in hormonov, ki uravnavajo apetit.
Maščobne celice so kot periferna biološka ura. Zato, se pozimi zaradi manj sončne svetlobe v telesu telo nabira več maščobe, ki je koristna za zaščito telesa pred mrazom, poleti pa sončna svetloba traja dlje in spodbuja telo, da kuri več maščob.


Kaj pa, ko bi bila poleg vsega tega še krema, ki nas učinkovito ščiti pred škodljivim sončnim sevanjem, a nam hkrati pomaga v boju proti celulitu?

Ta krema obstaja! Zaščita pred soncem, naravna krema Histomer

ACTIVE PROTECTION BODY CREAM SPF 15 ali SPF 30 – 200 ml ŠČITI, DELUJE SHUJŠEVALNO, SE BORI PROTI CELULITU IN LOKALIZIRANI MAŠČOBI

histan zaščita pred soncem in proti celulitu

Zaščita pred soncem, naravna krema HISTAN JE NAJBOLJŠA IZBIRA!